duminică, 22 decembrie
-
07:00
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. -
07:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
08:00
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. -
08:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
09:00
Nigella zi de zi: Crăciunul
Emisiunea specială de Crăciun cu durata de o oră este o veritabilă bijuterie a emisiunilor de televiziune festive, aducând căldură serilor de iarnă din perioada sărbătorilor cu câteva momente speciale semnate de Nigella. -
10:15
Mary Berry: Crăciunul suprem
-
11:30
Jamie găteşte simplu
-
12:30
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. -
13:00
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
13:55
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
15:00
Nigella zi de zi: Crăciunul
Emisiunea specială de Crăciun cu durata de o oră este o veritabilă bijuterie a emisiunilor de televiziune festive, aducând căldură serilor de iarnă din perioada sărbătorilor cu câteva momente speciale semnate de Nigella. -
16:15
Mary Berry: Crăciunul suprem
-
17:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
18:00
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. -
18:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
19:00
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
19:55
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
21:00
Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate
În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. -
22:00
Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun
-
23:15
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor. -
00:30
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
01:25
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
02:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
03:00
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. -
03:30
Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun
-
04:45
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor. -
06:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
06:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf!
luni, 23 decembrie
-
07:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
07:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
09:00
Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie
In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. -
10:00
Tom Kerridge: Masa de Crăciun
Cina de Crăciun este cel mai special prilej de a găti pentru bucătarul Tom Kerridge. Pregătirile din ziua precedentă te scapă de mult stres. Cum el vrea să facă totul cât mai gustos, rezultă o masă festivă, plină de mâncăruri uimitoare, spre bucuria celor dragi. Tom ne oferă meniul ideal pentru Crăciun. -
11:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
11:30
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
12:00
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou. -
13:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
15:00
Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie
In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. -
16:00
Tom Kerridge: Masa de Crăciun
Cina de Crăciun este cel mai special prilej de a găti pentru bucătarul Tom Kerridge. Pregătirile din ziua precedentă te scapă de mult stres. Cum el vrea să facă totul cât mai gustos, rezultă o masă festivă, plină de mâncăruri uimitoare, spre bucuria celor dragi. Tom ne oferă meniul ideal pentru Crăciun. -
17:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
17:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
18:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
19:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
19:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
20:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
21:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
22:00
Crăciunul cu Jamie
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută şi ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă şi el ca să prăjească ceva castane. Jamie ne dezvăluie secretul fripturilor perfecte şi ne oferă sugestii despre cum să preparăm şi să prăjim carnea de pasăre, cum putem pregăti cartofii prăjiţi perfecţi, cum să decorăm cele mai grozave salate şi cum să gătim senzaţionala plăcintă cu carne. Urmând sfaturile şi sugestiile lui Jamie, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres întotdeauna. -
23:00
Tom Kerridge: Crăciun vegetarian
Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. -
00:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
01:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
01:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
02:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
03:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
03:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
04:00
Crăciunul cu Jamie
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută şi ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă şi el ca să prăjească ceva castane. Jamie ne dezvăluie secretul fripturilor perfecte şi ne oferă sugestii despre cum să preparăm şi să prăjim carnea de pasăre, cum putem pregăti cartofii prăjiţi perfecţi, cum să decorăm cele mai grozave salate şi cum să gătim senzaţionala plăcintă cu carne. Urmând sfaturile şi sugestiile lui Jamie, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres întotdeauna. -
05:00
Tom Kerridge: Crăciun vegetarian
Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. -
06:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
06:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf!
Cele mai populare