joi, 13 martie
-
07:45
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
09:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
10:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
11:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
11:30
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.1
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
11:55
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
12:30
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
13:30
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:45
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător. -
15:55
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
17:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
18:00
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
19:00
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
19:35
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.2
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
20:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
21:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
21:30
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
22:35
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător. -
23:45
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
01:00
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
01:35
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.2
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
02:00
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
03:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
04:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
05:00
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
06:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
06:30
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător.
vineri, 14 martie
-
07:45
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
09:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
10:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
11:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
11:30
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.2
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
11:55
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
12:30
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
13:30
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:45
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător. -
15:55
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
17:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
18:00
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
19:00
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
19:35
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.3
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
20:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
21:00
Silvia: Bucătăria italiană • Sez.1
Această serie ne oferă detalii intime din bucătăria Silviei, care iubeşte să ne arate ce a învăţat de-a lungul anilor, ca şi noi să putem surprinde frumuseţea şi simplitatea bucătăriei italiene. -
21:30
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
22:35
Campionatul deserturilor • Sez.4
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător. -
23:45
Campionatul deserturilor • Sez.11
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
01:00
Marcus Wareing: Provenţa • Sez.1
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
01:35
Lumea lui Chuck • Sez.1, Ep.3
În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei. Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură. -
02:00
James Martin: Aventură în Spania • Sez.1
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
03:00
Mâncare pentru suflet • Sez.1
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
04:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie • Sez.3
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
05:00
Campionatul deserturilor: Suedia • Sez.5
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
06:00
Hairy Bikers: În nordul Angliei • Sez.1
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare.
Cele mai populare