sâmbătă, 19 aprilie
-
07:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
08:00
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
08:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
09:00
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. -
10:15
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
10:50
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
11:30
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
12:05
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
12:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
13:00
Donal găteşte în timp real
Donal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui. -
13:30
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
13:55
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
14:30
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. -
15:00
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. -
16:15
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
16:50
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
17:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
18:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
19:00
Donal găteşte în timp real
Donal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui. -
19:30
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
19:55
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
20:30
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
21:00
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. -
22:15
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
22:50
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
23:30
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
00:05
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
00:30
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
01:05
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
01:30
Donal găteşte în timp real
Donal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui. -
02:00
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
02:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
03:00
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
03:30
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
04:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
05:00
Povesti Urbane
Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual. Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi si ajunge care la tarabele din Osaka. -
05:30
Povesti Urbane
Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual. Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi si ajunge care la tarabele din Osaka. -
06:00
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
06:25
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv.
duminică, 20 aprilie
-
07:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
08:00
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
08:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
09:00
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. -
10:15
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
10:50
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
11:30
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
12:05
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
12:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
13:00
Donal găteşte în timp real
Donal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui. -
13:30
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
13:55
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
14:30
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
15:00
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. -
16:15
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
16:50
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
17:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
18:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
19:00
Donal găteşte în timp real
Donal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui. -
19:30
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
19:55
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
20:30
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
21:00
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. -
22:15
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
22:50
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
23:30
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
00:05
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
00:30
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. -
01:05
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. -
01:30
Donal găteşte în timp real
Donal Skehan se reîntoarce în bucătărie pentru a crea reţete pentru oamenii ocupaţi. Fără marinade, fără cuptor, fără prostii, reţete rapide în care bucătăria lucrează pentru voi. Gândiţi-vă la reţete îndrăgite de toată familia, sosuri pregătite simultan cu pastele, pui fript cât faceţi salata, legume făcute la cuptorul cu microunde, trucuri pentru friteuza cu aer şi magie pe aragaz. În fiecare episod, Donal ne prezintă patru reţete, toate având la bază mottoul lui. -
02:00
Găteşte italieneşte cu Luca
În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea sa adorabilă sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană. -
02:30
Dóra Havas si prajiturile ei de vis
În emisiunea dedicată prăjiturilor, Dóra Havas arată atât bucătarilor profesionişti, cât şi amatorilor, cum se pot prepara dulciuri care ar fi mereu prezente în oferta cofetăriei visurilor ei. Pe lângă reţete, Dóra ne împărtăşeşte şi de data aceasta numeroase trucuri şi practici cu care îi va convinge chiar şi pe cei mai reticenţi că e necesar să coacă bunătăţi dulci. -
03:00
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
03:30
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
04:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
05:00
Povesti Urbane
Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual. Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi si ajunge care la tarabele din Osaka. -
05:30
Povesti Urbane
Nu am inteles niciodata ce reprezinta “timpul” de unde vine, unde se duce si ce lasa in urma lui. Cred totusi ca isi lasa trecutul, dar si trecutul are limba lui si de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM. Despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire a mancarii intr-un mod aproape arhitectural, extrem de urbanizat si actual. Voi face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezesti, prin mancare stradala care pleaca din Amalfi si ajunge care la tarabele din Osaka. -
06:00
Tom Kerridge: Prânzul de duminică
Inspirat de vacanţele lui, meniul estival al lui Tom include pui la grătar în stil oriental, vinete la grătar cu tahini şi sos de iaurt şi salată de linte, feta şi ierburi. La desert, Tom serveşte un cheesecake cremos cu piersici şi căpşune proaspete. -
06:30
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”.
Cele mai populare