vineri, 22 noiembrie
-
07:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
08:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
09:00
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe plajele splendide ale Yorkshire și meniuri fierbinți, aburinde, care încălzesc sufletele și întregesc serile de iarnă în Scoția. În timpul în care descoperă aceste locuri minunate, Mary își găsește inspirație de la oamenii locului și din mâncărurile gustate, pentru a prezenta publicului acele meniuri care vor înveseli chiar și cele mai plictisitoare zile. Aceste mâncăruri simple strecoară căldura în inimile oamenilor și încălzesc atmosfera, așa cum numai Mary Berry o poate realiza. -
09:40
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe plajele splendide ale Yorkshire și meniuri fierbinți, aburinde, care încălzesc sufletele și întregesc serile de iarnă în Scoția. În timpul în care descoperă aceste locuri minunate, Mary își găsește inspirație de la oamenii locului și din mâncărurile gustate, pentru a prezenta publicului acele meniuri care vor înveseli chiar și cele mai plictisitoare zile. Aceste mâncăruri simple strecoară căldura în inimile oamenilor și încălzesc atmosfera, așa cum numai Mary Berry o poate realiza. -
10:15
Bucuria de a găti
Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriilor și pentru a trăi noi și plăcute experiențe gastronomice. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice pentru suflet, prin idei pentru cină până la fursecuri sărate și bunătăți preferate internaționale.Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună. -
11:15
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
11:40
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
12:15
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
13:15
Dora la piaţă
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
13:45
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
14:45
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
16:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
16:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
17:00
Marketa la piaţă
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
17:30
Dora la piaţă
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
18:00
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
18:30
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
19:30
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
19:55
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
20:30
Bucuria de a găti
Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriilor și pentru a trăi noi și plăcute experiențe gastronomice. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice pentru suflet, prin idei pentru cină până la fursecuri sărate și bunătăți preferate internaționale.Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună. -
21:30
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
22:30
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
23:45
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
00:15
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
00:45
Bucuria de a găti
Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, pentru a evoca atmosfera călătoriilor și pentru a trăi noi și plăcute experiențe gastronomice. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice pentru suflet, prin idei pentru cină până la fursecuri sărate și bunătăți preferate internaționale.Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite perene cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună. -
01:45
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
02:15
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
02:45
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. -
03:10
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. -
03:45
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe plajele splendide ale Yorkshire și meniuri fierbinți, aburinde, care încălzesc sufletele și întregesc serile de iarnă în Scoția. În timpul în care descoperă aceste locuri minunate, Mary își găsește inspirație de la oamenii locului și din mâncărurile gustate, pentru a prezenta publicului acele meniuri care vor înveseli chiar și cele mai plictisitoare zile. Aceste mâncăruri simple strecoară căldura în inimile oamenilor și încălzesc atmosfera, așa cum numai Mary Berry o poate realiza. -
04:20
Mary Berry - Delicatese simple
În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt ușor de preparat, și oferă o atmosferă plăcută. În cele șase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi și va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii și a altor țări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiționale de pe bogatele pășuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe plajele splendide ale Yorkshire și meniuri fierbinți, aburinde, care încălzesc sufletele și întregesc serile de iarnă în Scoția. În timpul în care descoperă aceste locuri minunate, Mary își găsește inspirație de la oamenii locului și din mâncărurile gustate, pentru a prezenta publicului acele meniuri care vor înveseli chiar și cele mai plictisitoare zile. Aceste mâncăruri simple strecoară căldura în inimile oamenilor și încălzesc atmosfera, așa cum numai Mary Berry o poate realiza. -
05:00
Marketa la piaţă
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
05:30
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
06:00
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou. -
06:45
Cele mai bune reţete cu Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă.
sâmbătă, 23 noiembrie
-
07:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
07:30
Pe gustul lui Margó Bódi
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
08:00
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
08:30
Regina ciocolatei
Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! -
09:00
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
09:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
10:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
11:30
De la un anotimp la altul
Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile. -
12:00
Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza
Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună cu cineva! -
12:30
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată. -
13:00
Silvia: Bucătăria italiană
Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare. -
13:30
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. -
14:00
Pe gustul lui Margó Bódi
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
14:30
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. -
15:00
Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene
Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale. -
16:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
16:30
Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza
Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună cu cineva! -
17:00
De la un anotimp la altul
Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile. -
17:30
Regina ciocolatei
Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! -
18:00
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
18:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
19:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
20:30
De la un anotimp la altul
Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile. -
21:00
Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza
Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună cu cineva! -
21:30
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
22:30
Delicatese franţuzeşti cu Justine
Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată. -
23:00
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie. -
00:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
00:30
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. -
01:00
Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene
Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale. -
02:00
Pe gustul lui Margó Bódi
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
02:30
Regina ciocolatei
Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! -
03:00
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. -
03:30
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
04:30
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie. -
05:30
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. -
06:00
Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene
Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale.
Cele mai populare