Happy Cinema te invită la film cu bebelușul în brațe sau în burtică!

Pe 17 martie, părinții au ocazia de a viziona „The Shape of Water”/„Forma apei”, multiplu premiat la Oscar 2018

Happy Cinema București împreună cu Asociația SAMAS Sănătate pentru Mame și Sugari vă invită la o nouă difuzare din secțiunea specială Baby Cinema! În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții optimizate nevoilor lor.

Vino cu cel mic la Happy Cinema pe 17 martie la film, fără să te temi că se va speria de sonorul din sala de cinema sau că te vei împiedica spre ieșire dacă va fi nevoie să-l schimbi. În cadrul Baby Cinema asigurăm difuzarea filmelor cu sonor diminuat, cu lumină discretă în sală și fărăreclame. Astfel, părinții cu bebeluși și femeile însărcinate au toate șansele să se relaxeze la un film de Oscar și să cunoască alți părinți cu care să facă schimb de experiență, iar cei mici se vor simți în largul lor.

Pe 17 martie, părinții au ocazia de a viziona „The Shape of Water”/ „Forma apei”,  film care a fost premiat anul acesta la categoriile „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor”, „Cea mai bună scenografie” şi „Cea mai bună coloană sonoră”  ale premiilor  Oscar.

Regizorul filmului, Guillermo del Torro, este cunoscut pentru filmele Labirintullui Pan, Pacific Rim și Crimson Peak.

„Forma apei” este o poveste fantastică, cu o acțiune ce se desfășoară în timpul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental ascuns de securitate în care lucrează, Elisa (Sally Hawkins) este prinsă într-o viață izolată. Viața ei se schimbă pentru totdeauna când ea și Zelda – colega de serviciu (Octavia Spencer) descoperă un experiment secret.

Pe timpul evenimentului va exista un spațiu special pentru alăptare în lounge-ul cinematografului. De asemenea, cinematograful va fi dotat cu mese și consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servețele) de Bella Baby Happy România. Părinții prezenți cu bebeluși vor putea să deguste iaurturi oferite de Danone România.

Preț bilet: 25 lei/persoană+bebe. E timpul să te relaxezi la un film la cinema împreună cu bebelușul tau!

Happy Cinema  București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Filme