Iată primul trailer oficial Tomb Rider Începutul

În regia norvegianului Roar Uthaug, Tomb Rider se lansează anul viitor, pe 16 martie

Primul trailer oficial al noului Tom Rider, cu Alicia Vikander în rol principal, a fost dat publicităţii, iar ce vedem  promite un viitor film cu aventuri... „mortale”. Însă nu te poţi uita la trailer fără să nu o ai în minte pe Angelina Jolie şi - în consecinţă - să nu observi că Alicia Vikander nu are autoritatea pe care personajul ei trebuie să o aibă. 

E adevărat, acţiunea e plasată într-un moment de început al viitoarei aventuriere, când lipsa de experienţă e contrabalansată doar de iniţiativă şi de datoria faţă de tatăl pierdut. Vom vedea din martie 2018 dacă Vikander se poate impune ca eroină de acţiune sau nu.

Din sinopsisul oficial aflăm că Lara, în vârstă de 21 de ani, nu acceptă ideea că tatăl ei a dispărut fără urmă. Lasă totul, călătorind spre ultimul loc în care acesta s-a aflat: un mormânt aflat pe o insulă izolată, aflată undeva în apropiere de coasta Japoniei.

Misiunea ei nu va fi una uşoară; drumul până acolo e plin de pericole. În ciuda sorţilor nefavorabili şi înarmată doar cu mintea sa ascuţită, credinţa oarbă şi tenacitatea înnăscută, trebuie să înveţe să-şi forţeze limitele pe măsură ce călătoria ei spre necunoscut se desfăşoară. Daca reuşeşte să supravieţuiască acestei aventuri riscante, vom vedea în primăvara anului viitor.

Walton Goggins (Justified, Sons of Anarchy, Django Unchained, The Hateful Eight) este antagonistul noului film Tomb Raider, pe care Lara îl întâlneşte în primul trailer oficial.