Linda Hamilton va reveni în franciza Terminator, anunță James Cameron

Cineastul pare că s-a folosit de comentariile recente legate de mesajul feminist al Wonder Woman, când a dat-o ca exemplu pe Sarah Connor

Doza de entuziasm a fanilor seriei Terminator crește, în urma recentului anunț al lui James Cameron. Acesta a declarat pentru TheHollywoodReporer.com că, alături de Arnold Schwarzenegger, o vom vedea în noul film al seriei și pe Linda Hamilton.

Acum mai puțin de o lună, cineastul făcea un comentariu destul de controversat la adresa mesajului feminist nu tocmai potrivit al filmului Wonder Woman și o dădea ca exemplu pe Sarah Connor, gest considerat acum de presa de profil parte a unei strategii de marketing.

„A devenit un simbol atât de grăitor al genului şi al starurilor de acţiune ale acelor vremuri, că este un eveniment major acum anunţul revenirii sale”, a subliniat Cameron cu ocazia unui eveniment dedicat seriei Terminator. „Vedem personaje masculine de 50, 60 de ani în luptă cu antagoniştii… Dar nu prea avem astfel de exemple şi printre femei”, a mai ţinut să remarce acesta.

Terminator 6 (Untitled Terminator Reboot) îl va avea la cârmă pe regizorul lui Deadpool, Tim Miller. David S. Goyer şi creatorul lui The Sarah Connor Chronicles, Josh Friedman, vor face parte din echipa de scenarişti ce vor imagina o nouă trilogie. Cameron a dezvăluit şi că se află acum în căutarea unei „actriţe în jur de 18 ani”, care va fi „în centrul noii aventuri”.

„Încă mai jonglăm cu timpul. Vom avea personaje din viitor şi din prezent. În mare, vom introduce personaje noi, însă îi vom avea pe Arnold şi pe Linda pentru a susţine povestea”, a mai spus cineastul.

 

Filme
Persoane