Iron Man 3, fără supereroi negativi

Eroii Marvel nu vor mai face echipă şi nu se vor mai intersecta în vreun film după The Avengers, a spus Shane Black

Shane Black a preluat de la Jon Favreau regia celui de-al treilea film al seriei Iron Man şi, potrivit AintItCool.com, proiectul este deja în mişcare. Aflat la Festivalul de Film de la Omaha, Black a oferit detalii interesante despre noua peliculă.

Fost scenarist al Lethal Weapon, The Last Boy Scout şi The Long Kiss Goodnight, Black a confirmat că se va ocupa şi de povestea Iron Man 3. Şi cum studiourile Marvel nu vor, potrivit afirmaţiilor sale, ca şi acest al treilea film să fie unul despre „doi oameni în costume de metal care se luptă unul cu celălalt”, scenariul va fi, în schimb, asemănător „unui thriller semnat de Tom Clancy, în care Iron Man se luptă cu eroi negativi din lumea reală”.

Noua producţie va fi, aşadar, lipsită de antagonişti cu superputeri, dar şi, a mai spus noul regizor, de alte personaje din lumea Marvel. Practic, după The Avengers (când va apărea Iron Man), a mai menţionat Black, eroii Marvel nu vor mai face echipă şi nu se vor mai intersecta; toate filmele studioului vor avea, din nou, câte un singur supererou.   

Protagonistul Robert Downey Jr. va colabora şi el, alături de Black, la scrierea scenariului. Cei doi se vor întâlni pentru a continua lucrul la proiect la sfârşitul acestei săptămâni. Lansarea Iron Man 3 este programată pentru 3 mai 2013.

Filme
Persoane