Noomi Rapace, în Prometheus: Nu voi fi ca Ripley

Actriţa suedeză va începe filmările sub cârma lui Ridley Scott imediat ce termină lucrul la Sherlock Holmes 2

Puţine, dar interesante lucruri s-au aflat până acum despre noul SF al lui Ridley Scott, Prometheus, în care trimiterile la Alien sunt evidente. Adăugată recent producţiei, starul din A Girl With a Dragon Tatoo a vorbit pentru MTV despre personajul său, care se aseamănă celui interpretat de Sigourney Weaver în 1979, dar… nu foarte mult.

„[Elisabeth Shaw] este cu siguranţă un personaj de sine stătător”, a spus Rapace. „Este un om de ştiinţă, foarte deşteaptă. O idealistă. Cred că există unele asemănări [între ea şi Ripley], dar este totuşi ea însăşi. Nu cred că publicul o va compara prea mult cu Ripley după vizionarea filmului”, a mai menţionat ea.

Actriţa suedeză a vorbit şi despre Scott şi bucuria de a lucra alături de acesta: „Este o mare onoare pentru mine şi sunt extrem de entuziasmată. Ne-am întâlnit poate de şapte-opt ori pentru a discuta despre personaj şi este atât de pasionat de ceea ce face. Iubeşte, cu adevărat, filmele. Se uită la filme în fiecare seară. A văzut tot ce se poate vedea”, a declarat aceasta.

Rapace va începe filmările la Prometheus în martie, imediat după ce va termina Sherlock Holmes: A Game of Shadows, la care lucrează momentan. Thriller-ul SF va debuta pe marile ecrane în 3D, pe 3 iunie 2012.

Filme
Persoane