Jason Momoa, ambasador pentru înghețată

NUII, marca globală de înghețată l-a anunțat pe celebrul Jason Momoa ca ambasador pentru campania anului 2024

În spotul campaniei, Momoa aduce la viață mesajul mărcii „Choose your Next Adventure”, întrebându-i pe telespectatori dacă au poftă de aventură, în timp ce se plimbă pe plajă, savurând o înghețată Australian Macadamia & Salted Caramel, cel mai râvnit sortiment al gamei Nuii.

Campania Nuii, vizibilă la scară largă, a fost lansată simultan în 13 țări din Europa - alături de România regăsindu-se Italia, Franța, Marea Britanie, Germania, Austria, Elveția, Spania, Portugalia, Polonia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord.

Inspirat inițial din cuvântul "Nui", care în limba hawaiană și maori înseamnă „mare, abundent, grozav”, marca Nuii a ales să lucreze cu Momoa datorită pasiunilor sale pentru aventură, fotografie și călătorii. Momoa va juca un rol esențial în expansiunea mărcii NUII în Europa.

 

 

NUII, așa cum se arată în comunicatul de presă remis, ”este înghețata celor care visează să exploreze ținuturi exotice și să descopere alte culturi”. Marios Kourtoglou, manager regional de marketing al compaiei Froneri, deținătoarea brandului, spune că intrarea lui Momoa în familia NUII a venit firesc, având în vedere pasiunea sa pentru călătorii, aventură și natură: ”Se conectează cu misiunea noastră de a te purta în fiecare zi, prin intermediul gustului, în locuri mai puțin explorate, sălbatice și provocatoare. Suntem încântați de posibilitățile pe care le aduce acest parteneriat și nerăbdători ca împreună să creăm un impact incredibil.”

 

 

 

Persoane