John Wick 3 a stârnit controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Așteptat cu entuziasm de fanii seriei, John Wick: Chapter 3 - Parabellum a generat discuții contradictorii după proiecţia de test, scrie CinemaBlend.com. Filmul a fost lăudat în cea mai mare parte, însă au stârnit reacţii aprinse tocmai scenele de acțiune.

Se pare că densitatea acestora nu a convenit publicului. Regizorul filmului, Chad Stahelski, a rezumat într-un soi de dialog reacția celor peste 500 de oameni care au putut vedea o primă versiune a filmului: „«Ne-a plăcut acţiunea din film, dar am vrea să schimbi ceva. Dar dacă schimbi, s-ar putea să nu ne mai placă...». «,Ok, deci v-au plăcut scenele de acţiune?» «Este cel mai bun film de acţiune din câte am văzut. Dar e prea multă acţiune!» «Ok, şi ce aţi vrea să elimin?» «Nu ştim, succes!»”. Rămâne de văzut cum va reuşi să echilibereze cineastul balanţa în versiunea finală.

S-a scris despre John Wick 3 că va avea cel mai mare număr de victime din serie, graţie, iată, şi faptului că scenele de acţiune sunt mai multe. Stahelski a menţionat însă că, faţă de Chapter 2, vom vedea un film mai intens, cu mai multe personaje. Halle Berry este noutatea distribuţiei şi va avea, potrivit regizorului, una dintre cele mai impresionante scene alături de Keanu Reeves (şi cânii lor).

Filmul se lansează la noi pe 17 mai.

Filme
Persoane