Jolie şi Pitt s-ar putea împăca. Au amânat divorţul

La mai bine de jumătate de an de la depunerea actelor pentru divorţ, eforturile lui Brad Pitt par să o fi înduioşat pe actriţă...

Un articol publicat joi de UsWeekly s-a răspândit cu repeziciune în mediul online şi a dat speranţă fanilor „cuplului Brangelina”, care au suspinat anul trecut, la auzul veştii că cei doi s-au despărţit şi că a fost iniţiată procedura de divorţ. Publicaţia a citat apropiaţi ai actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie.

„Chiar după atâtea luni de zile [separarea a fost anunţată încă din septembrie 2016, n. red.], nici unul dintre ei nu dă semne că ar dori să mai facă vreun pas şi nimeni nu crede că vor mai merge până la capăt”, se menţionează în declaraţii. „Jolie încă îl iubeşte foarte mult”, mai spune un apropiat al actriţei.

Tabloidul pune pe seama bunei purtări a lui Pitt aparenta amânare a divorţului. Din interviul acordat revistei GQ în luna mai, în care îşi recunoştea dependenţa de alcool şi modul prea autoritar în care se poartă cu copii săi, a reieşit şi faptul că starul face mari eforturi pentru a-i recâştiga inima celei care i-a fost parteneră de viaţă vreme de 12 ani.  

Actorul a mărturisit că a urmat un program de dezalcoolizare şi acum consumă doar suc de merişoare şi apă. Este testat săptămânal de avocatul său, pentru a demonstra că respectă interdicţia la alcool. Apropiaţii cuplului susţin că încercările sale de reabilitare au făcut-o pe Jolie să reconsidere ideea despărţirii şi că acesta este motivul pentru care nu a mai continuat demersul legal în acest sens.

„Am crescut într-o familie în care tatăl avea acea atitudine de ‘eu ştiu mai bine’ şi nu voia să admită când avea probleme sau îndoieli. Aşa că la divorţ ideea aceasta a avut un impact foarte puternic asupra mea. Mi-am dat seama că trebuie să fiu mai bun pentru familia mea. Trebuie să arat mai mult că îmi pasă. Până acum nu am fost prea bun la asta”, a mărturisit Pitt.

Momentan, niciuna din părţi nu a făcut vreo declaraţie oficială legată de divorţ sau anularea lui, chiar dacă sursele par destul de sigure că o veste bună este de aşteptat. „Toată lumea crede acum că se vor împăca. Nu ar fi surprinzător dacă vor anula divorţul”, spun acestea.

Jolie (42 de ani) şi Pitt (53 de ani) s-au căsătorit pe 23 august 2014 şi au împreună şase copii – trei adoptaţi (Maddox, Pax, Zahara) şi trei biologici (Shiloh, Vivienne şi Knox). 

Persoane