×
Utilizator
×

Netflix preia scenariul SF-ului Parallel de la autorul Source Code

Jonathan Eirich, care a semnat drama de Oscar The Two Popes, va semna producția

Netflix a preluat producția viitorului film Parallel, ce are un scenariu SF semnat de către Ben Ripley. Rideback, casa de producție condusă de către Dan Lin și Jonathan Eirich care a semnat drama de Oscar de pe Netflix The Two Popes, va semna producția.

Ripley, care a scris thriller-ul cu călătorii în timp Source Code, cu Jake Gyllenhaal, se întoarce la un teren familiar: un film SF polițist plasat în universuri paralele. E vorba despre un bărbat și o femeie, infractori de top aflați în universuri paralele, care se întâlnesc brusc. Iar întâlnirea lor îl amenință brusc pe șeful lor. Hotărâți să își schimbe soarta, se luptă să depășească aceste realități pentru a descoperi una în care să supraviețuiască și să rămână împreună. Nick Reynolds de la Rideback va semna producția executivă.

Pe lângă Source Code, palmaresul lui Ripley mai cuprinde Boychoir, o dramă din 2014 în care au jucat Kathy Bates și Dustin Hoffman, dar și remake-ul din 2017 al lui Flatliners în care au jucat Elliot Page, Diego Luna și Nina Dobrev. Ripley a semnat, recent, un sequel la Air Force One aflat în dezvoltare la Sony și Beacon Pictures. 


Filme
Persoane