Noul film cu James Bond, No Time to Die, lansat puțin mai devreme decât se aștepta

După ce lansarea a fost amânată până în noiembrie, așteptarea noului film James Bond va fi acum cu câteva zile mai scurtă.

Așteptarea următorului film cu James Bond va fi puțin mai scurtă decât se anunțase. După ce lansarea a fost întârziată până în noiembrie din cauza COVID-19, No Time to Die va putea fi vizionat cu cinci zile mai devreme decât se aștepta în Statele Unite.

Anunțul a fost făcut pe Tweeter, data lansării filmului fiind acum 20 noiembrie în SUA. Ca de obicei, tipic pentru un film 007, în Marea Britanie filmul debutează mai devreme, pe 12 noiembrie, așa cum era programat anterior.

Se aștepta inițial ca No Time to Die să fie lansat în luna aprilie, dar numeroase filme și-au mutat datele de lansare din cauza pandemiei de coronavirus. Unele filme își schimbă data în continuare, spre exemplu Tenet al lui Christopher Nolan, care a fost mutat pe 31 iulie.

Ultimul film Bond, Spectre, a fost lansat în urmă cu cinci ani în 2015, aceasta fiind cea mai lungă așteptare de când Daniel Craig a preluat rolul lui Pierce Brosnan în 2006 în Casino Royale.

No Time To Die va fi ultimul film din serie în care Daniel Craig joacă rolul lui James Bond.

Filme
Persoane