Pelicula Star Wars despre Boba Fett va începe filmările abia în 2020

Un al spin-off Star Wars aflat în lucru este cel despre Obi-Wan Kenobi

James Mangold confirma luna trecută producţia unui nou spin-off Star Wars, ce va avea în centru un alt personaj iubit de fanii seriei, temutul vânător de recompense Boba Fett. După lansarea lui Solo: A Star Wars Story, ce nu a prea făcut furori, aşteptările cresc pentru acest nou film, ce va fi scris şi regizat de către cineastul responsabil de Logan.

Potrivit informaţiilor obţinute de OmegaUnderground.com, filmările la Boba Fett nu vor putea începe mai devreme de 2020, deoarece Mangold a rezervat anul următor producţiei Ford v. Ferrari (în care joacă Christian Bale, Matt Damon, dar şi Jon Bernthal, starul lui The Punisher). Nu au fost dezvăluite, până în acest moment, detalii legate de scenariu.

Boba Fett a apărut prima dată în Empire Strikes Back (1980), apoi în Return of the Jedi (1983) – este mercenarul care îl aduce pe Han Solo la Jabba the Hutt. În ciuda faptului că a avut apariţii scurte, iar faţa îi este mereu ascunsă, personajul a cucerit fanii şi a reuşit să atingă statutul de cult.

Un al spin-off Star Wars aflat în lucru este cel despre Obi-Wan Kenobi, ce-l va avea la cârmă pe Stephan Daldry (The Reader). Povestea filmului va fi un prequel al lui Star Wars: Episode IV - A New Hope.

Filme
Persoane