Ridley Scott nu renunţă la Monopoly

Deşi prioritatea sa este SF-ul Prometheus, regizorul se va ocupa şi de acest proiect

Chiar dacă Prometheus ocupă, momentan, locul întâi în programul lui Ridley Scott, există o mulţime de alte filme de care numele său este ataşat, unul dintre acestea fiind şi Monopoly, după binecunoscutul joc de strategie creat de compania Hasbro. MTV a stat de vorbă cu unul dintre directorii Hasbro, Brian Goldner, care a oferit unele detalii despre viitorul film inspirat de acest joc.

Nu este prima dată când se vorbeşte despre un film Monopoly, însă, ne asigură Goldner, acesta este încă în cărţi. Scott nu a renunţat la proiect, la scenariul căruia se lucrează acum, filmările urmând să înceapă în 2012 sau 2013.

„Monopoly urmează să fie produs şi dezvoltăm acum un scenariu grozav. Ridley este un colaborator excelent pe partea de creaţie, deoarece a creat toate acele grozave lumi fantastice. Ne va face plăcere să lucrăm la această producţie”, a adăugat Goldner.

Nu au fost oferite prea multe detalii legate de scenariul filmului. Se pare că acesta va avea la bază povestea unei familii cu un trecut complex, acţiunea fiind adaptată vremurilor actuale. Dar, ne asigură directorul Hasbro, „nu va semăna cu Wall Street”.

Filme
Persoane