Romance, horror și acțiune cu agenți Bond de vârsta a treia, luni seara la TV

Vei întâlni străinul din visele tale (Paramount Channel, 18:20), 30 Days of Night (TNT, 21:00), Red (PRO TV, 22:45), diseară

Instabilitatea relaţiilor de cuplu la diverse vârste, horror cu zombi desfășurat pe timpul nopții polare, plus agenți Bond și fete Bond de vârsta a treia e ceea ce ne aduce micul ecran luni seara. Începutul de săptămână ne îndeamnă la răsfoirea programului TV pentru a bifa cele mai interesante producții programate pe micile ecrane. Iată ce filme am vrea să urmărim diseară, 18 mai. Nu ezitați să consultați programul TV integral.
 
You Will Meet A Tall Dark Stranger îi are în rolurile principale pe Naomi Watts, Josh Brolin şi Anthony Hopkins, iar titlul îi vine de la una dintre primele secvenţe în care personajului lui Watts i se prezice o întâlnire cu un brunet înalt. Sinopsisul filmului promite „puţină dragoste, ceva sex, niscaiva trădare şi pe lângă asta câteva râsete. Vieţile unui grup de oameni ale căror pasiuni, ambiţii şi temeri îi bagă în bucluc sunt date peste cap într-un mod în aceeaşi măsură ridicol şi periculos”. În privinţa fetelor sexy din film, Allen nu se dezmite de supranumele „cineastul femeilor”, şi ni le aduce pe frumoasele Naomi Watts, ca soţie ce-şi inhibă atracţia pentru şeful ei, plus Freida Pinto şi debutanta Lucy Punch - ca ispite. Astfel, tortul dulce amărui este frumos ornat; iar dacă l-am mai mâncat şi altă dată, tot nu ne săturăm de reţetă.
 
30 Days of Night, programat de TNT de la ora 21, este plasat în orășelul Barrow, care se află în Alaska în extrema emisferei nordice și, în fiecare an, este cufundat în noaptea polară timp de o lună. În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini apare: vampiri însetați de sânge, doritori să profite de întunericul neîntrerupt pentru a se hrăni cu nefericiții rămași în oraș. Persnajul arătosului Josh Hartnett va da de furcă intrușilor.
 
Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich şi Morgan Freeman stau dovadă că „găina bătrână face ciorba bună”, scria Cinemagia la data lansării filmului pe marile ecrane. Acum putem urmări filmul pe canalul PRO TV, de la ora 22:45. Premisa lui RED (patru foşti agenţi, acum „pensionari”, sunt repuşi în acţiune când unul dintre ei devine ţinta unui atac) stă foarte bine în picioare, mai ales că afli imediat că rezolvarea unei misiuni dificile nu presupune muniţie inepuizabilă, ci mai degrabă o abordare inteligentă. Exact asta şi fac eroii, într-un creuzet de poante unde sunt amestecate mai toate agenţiile celebre, atât de multe că le pierzi numărul. Oricum, CIA, KGB şi MI5 sunt în meniu, ca şi o mulţime de înţepături între eroi care cu decenii în urmă ar fi dat orice să se ucidă unul pe celălalt, dar cărora „pensia” le oferă acum „perspectivă”...
Filme