Se face un sequel la thriller-ul hiper-violent Extraction, cu Chris Hemsworth

Sam Hargrave, regizorul thrillerului Extraction 2, spune că action-ul cu Chris Hemsworth în rol principal se va filma toamna aceasta

Cu un scenariu scris de Joe Russo și cu Chris Hemsworth cap de afiș, Extraction a fost un hit pe platforma de streaming Netflix, în 2020. Cu un așa succes, un sequel a primit imediat undă verde, trio-ul Sam Hargrave (regizor), Joe Russo (scenarist) și Chris Hemsworth (protagonist) revenind pentru continuarea aventurilor hiper- violente.

Filmările vor începe toamna aceasta, conform declarației regizorului făcute într-un interviu cu publicația Collider. Cinemagia a numit Extraction „unul din cele mai violente filme ale anului”. Iată ce scria Cinemagia la data lansării thriller-ului pe platforma de streaming mai sus numită: „Marele avantaj al filmului sunt secvenţele de acţiune atent coregrafiate şi suficient de îmbibate în sânge încât Extraction să devină unul din cele mai violente filme ale anului”. Citiți cronica integrală aici.

În filmul Extraction, Tyler Rake (Hemsworth) este un mercenar pe care o traumă din trecut îl face indiferent în faţa morţii, ceea ce-l determină să accepte misiuni imposibile. Aşa este şi cea de acum, când Rake trebuie să-l salveze pe fiul celui mai puternic traficant de droguri indian din ghearele principalului său rival din Bangladesh. Pe străzile aglomerate din oraşul Dhaka, Rake încearcă să ducă la bun sfârşit o aşa-zisă extracţie a adolescentului, doar că lucrurile degenerează rapid. Povestea sequel-ului nu a fost încă dată publicității.

Filme
Persoane