Seri de film sub stele: începe Herăstrău Open Air by Happy Cinema

Herăstrău Open Air debutează pe data de 1 iunie, cu Prieteni imaginari, un film dedicat copiilor și întregii familii.

Pentru al doilea an la rând, Happy Cinema aduce magia filmului în aer liber, la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău. Cu o selecție vastă de superproducții hollywoodiene, comedii, thrillere, concerte și documentare, vara aceasta promite să fie una memorabilă pentru cine-fili.

Herăstrău Open Air debutează pe data de 1 iunie, cu Prieteni imaginari, un film dedicat copiilor și întregii familii, iar distracția continuă pe 2 iunie, cu proiecția În inima Naționalei - Din vestiar până în Germania. Filmul spune povestea unei calificări și a unei echipe în care nimeni nu mai credea. Aproape nimeni. O poveste din culisele campaniei de calificare la Euro 2024 care își propune să descopere cum în vestiare jucătorii au devenit echipă și apoi echipa a devenit familie. Un film documentar emoționant despre oameni și fotbal. Despre ambiție, determinare, curaj, pasiune pentru sport, devotament și încredere în sine și despre ce înseamnă să fi o echipă.

Programul de filme propuse de Happy Cinema este adaptat pentru toate gusturile și toate vârstele: de la cele mai recente blockbustere hollywoodiene, cu efecte speciale spectaculoa-se și povești captivante, până la comedii care te fac să râzi în hohote și thrillere ce îți țin respirația până la final.

Cele mai așteptate filme ale verii pot fi urmărite la Herăstrău Open Air: Băieți răi: Pe viață și pe moarte (2024), The Bikeriders, A Quiet Place: Day One, Despicable Me 4, The Exorcism, Borderlands, Tornade și multe altele.

Spectatorii se pot bucura de experiența unică oferită de filmele 3D, care prind viață sub ce-rul senin. Herăstrău Open Air powered by Happy Cinema este singurul cinema 3D în aer liber din România și totodată singurul care proiectează filme în aer liber în avan-premieră și premieră națională. Publicul este așteptat și la Marțea documentarelor de artă, când la Herăstrău Open Air vor fi proiectate filme captivante despre maeștrii ar-tei, precum Jeff Koons: A Private Portrait, Munch: Love, Ghosts and Lady Vampires sau Borromini and Bernini. The Challenge for Perfection.
Totodată, cinefilii se vor bucura, pe data de 6 iunie, de Avanpremiera națională a filmului Masha și cele 6 umbre, cu Maia Morgenstern și Vlad Baba.

Ca o continuare a poveștii din serialul de succes 6ASE, Mașa este o mercenară plătită de Mafia Gorda pentru a obține un stick cu informații ce ar putea duce la arestarea Mafiei. În demersul ei,aceasta îl întâlnește pe Nick,un elev din Central Hight School,victimă a bul-lyngului în școală. Acesta își propune să schimbe mentalitatea colegilor săi,deși este un copil timid.În ciuda acestui fapt,Nick se dovedește a fi cel mai curajos dintre colegii săi,și trece de partea Mașei. Oare cei doi vor reuși să-și atingă scopurile prin asocierea binelui cu răul?

Iubitorii muzicii rock vor putea savura filmul Ghost: Rite here rite now, care combină filmări din seria de concerte sold-out de la Kia Forum din Los Angeles cu o poveste care face aluzii la seria de episoade web a trupei.

Biletele pentru proiecțiile de la Happy Cinema în aer liber sunt disponibile deja și se pot achiziționa online de pe https://www.happycinema.ro/happy-cinema-herastrau.

Filme
Persoane