Sezonul 2 al serialului „Preacher” are premiera joi, pe canalul AMC

Inspirat de popularele benzi desenate omonime, serialul este centrat pe Jesse Custer (Dominic Cooper), un predicator dintr-un orășel texan care pleacă în căutarea lui Dumnezeu alături de Tulip, marea lui iubire şi Cassidy, un vampir de 119 ani

Episoadele 1 și 2 ale celui de-al doilea sezon al serialului „Preacher” se difuzează joi, 29 iunie, de la ora 22:00, la AMC. Următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare joi, tot de la ora 22:00.

Inspirat de popularele benzi desenate omonime, serialul este centrat pe Jesse Custer (Dominic Cooper), un predicator dintr-un orășel texan, care – în primul sezon –primește puterea de a ordona celor din jur să facă exact ceea ce le spune el. La finalul acestuia, descoperă că Dumnezeu a dispărut din Rai și pornește în căutarea Lui.

În seria a doua, alături de Tulip (Ruth Negga) – marea iubire a lui Jesse – și Cassidy (Joseph Gilgun) – un vampir irlandez de 119 ani, protagonistul ajunge în New Orleans, unde dă piept cu gangsteri locali, agenți secreți periculoși și Saint of Killers (Graham McTavish), un cowboy din Iad, imposibil de oprit și însetat de sânge.

Filme
Persoane