Pe Cinemagia, folosim cookie-uri pentru a putea să vă oferim serviciile noastre.
Mai multe detalii

Smart Summer: 5 pași ca să devii mai isteț vara asta

Programul şcolilor de vară la Fundaţia Calea Victoriei

Vara asta nu-i nevoie să călătorești în jurul lumii sau să-ți lași barbă ca să fii cool. Vara asta se poartă să fii smart, iar Fundația Calea Victoriei e locul unde îți poți antrena mintea. Ca să-ți menții creativitatea și spontaneitatea care te caracterizează, e esențial să ai mereu subiecte proaspete de discutat.

Fundația Calea Victoriei, un loc cochet, aflat pe strada Popa Soare, are în program peste 50 de școli de vară pentru curioși sau pasionați de arte, astronomie, psihologie, business&public speaking, istoria religiilor, cărți, dicție, mindfulness, stil vestimentar, scenaristică, povestea parfumului, branding sau fotografie.

Vrei să poți dezbate în cunoștință de cauză ce se întâmplă în lume sau să-i poți spune prietenei, seara, pe plajă, cum se cheamă steaua strălucitoare care tocmai a răsărit? Te gândești să-ți deschizi o afacere, dar nu știi dacă ai fi un manager bun? Ți-ar prinde bine și o schimbare de look și o împrospătare a garderobei?

Când te-ai hotărât ce abilitate vrei să-ți dezvolți, ai de făcut doar 5 pași simpli:

1. Intră pe www.victoriei.ro
2. Alege un curs deștept – Click!
3. Mergi la curs și fi numi ochi și urechi – aici se coc cele mai faine proiecte și idei din oraș
4. Pune întrebări și povestește despre tine – așa observă și ceilalți cât ești de minunat
5. După curs pleci cu noii prieteni la o terasă 

Adresa de mail pentru înscrieri: contact@victoriei.ro și link către Programul complet al școlilor de vară de la Fundația Calea Victoriei.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.
Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.