Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Tom Cruise l-ar putea juca pe Hal Jordan în Green Lantern Corps, scrie HeroicHollywood.com, însă starul, deși este deschis propunerii, și-a condiționat participarea. El a cerut modificări radicale ale scenariului, legate mai ales de soarta eroului său, care, potrivit unor surse apropiate producției, este scos din scenă pe final.

Cruise se afla încă de anul trecut pe o listă cu actori doriți în Green Lantern Corps. De scenariu se ocupă David S. Goyer. Pelicula DC se află în dezvoltare, astfel încât niciun alt detaliu despre intrigă – în afara celui scăpat online datorită posibilei participări în distribuție a lui Cruise – nu a fost dat publicității. Tot ce cunoaște până acum este că trupa de pământeni ce se alătură poliției interstelare pentru a proteja Universul îi include pe Hal Jordan și John Stewart, două dintre cele mai populare personaje ce au îmbrăcat costumul Green Lantern.

Un posibil candidat pentru rolul lui John Stewart este actorul Sterling K. Brown, cunoscut pentru rolul său din This is Us (a avut o apariție și în Black Panther). Acesta s-a arătat cât se poate de interesat de partitura DC, însă nu a fost încă luat în vizor de producători.

Green Lantern Corps este programat să ajungă în cinematografe pe 19 iulie 2020.

Filme
Persoane