Netflix
×
Utilizator
×

Top. Cele mai bune filme de acțiune ale lui 2019

Locul 2. Kingdom

Cu acţiunea plasată în Coreea secolului 15 şi cu o combinaţie inspirată de politică, suspans şi violenţă explicită, Kingdom combină două genuri extrem de diferite pe care acest hibrid le explorează minuţios şi creativ, drama politică de epocă şi horror-ul cu zombi, scria Cinemagia la data lansării filmului pe Netflix. 

Povestea începe ca o intrigă de curte: prinţul moştenitor, Chang (Ju Ji-hoon, foto), este îngrijorat că nu şi-a mai văzut tatăl, pe măritul împărat, de săptămâni de zile, fiindu-i interzis accesul în palatul acestuia pe motiv că tatăl său are varicelă şi că molipsitoarea boală i-ar pune în pericol succesiunea la tron.

Ce nu ştie Chang, iar spectatorii află destul de repede, este că împăratul de fapt a murit şi, în urma unui tratament misterios, s-a transformat în zombi. Cu tronul controlat de familia împărătesei obsedate să păstreze puterea pentru copilul ei încă nenăscut, prinţul fuge de la curte pentru a-şi salva viaţa şi pentru a desluşi misterul din spatele dispariţiei împăratului.

Filme
Persoane