Top. Cele mai bune filme de acțiune ale lui 2019

Locul 3. John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Cu adversari redutabili în plan fizic, dar niciunul cu vreun ascendent moral, John Wick - un „asasin cu onoare” - luptă să trăiască dintr-un motiv profund uman și filozofic - odată cu el se va stinge și amintirea soției lui... Aceasta este motivația care stă la baza acțiunilor lui John Wick (Keanu Reeves) în cel de-al treilea film al seriei, numit John Wick: Chapter 3 - Parabellum.

Parabellum ar putea înscrie un record prin numărul uriaș de scene de luptă. Spectatorului (și personajelor) îi sunt lăsate puține momente de respiro.

Primele 30 de minute din film au o forță teribilă de a te ține în tensiune - John Wick mai are fix o oră până la momentul în care să fie excomunicat. Cu fiecare minut care trece, suntem pe urmele lui Wick care încearcă să își pună afacerile în ordine, să își negocieze termenii salvării și să pregătească momentul în care asasinii și vânătorii de recompense vor demara pe urmele lui pentru cei 14 milioane de euro puși în joc. „Si vis pacem, para bellum”, cu alte cuvinte, „dacă doreşti pacea, pregăteşte-te de război”...

Filme
Persoane