Trailer The Avengers: Age of Ultron

Ultron declară război umanităţii în blockbusterul aşteptat în mai 2015

După ce primul trailer al lui The Avengers: Age of Ultron a fost postat online fără acordul producătorilor, studiourile Marvel au avut nevoie doar de câteva ore pentru a-şi reveni şi lansa trailerul oficial. Pe Twitter, Marvel a avut şi o reacţie foarte gustată de fani, acuzând Hydra, cunoscuta organizaţie nazistă din cele două filme Căpitanul America şi din serialul Agents of SHIELD, de postarea trailerulu fără acordul studiourilor. "Dammit, Hydra" este mesajul postat pe contul de Twitter al Marvel.

Foarte discutat până acum, îl vedem pe Ultron în toată splendoarea, dar îi întrezărim şi pe Quicksilver şi Scarlet Witch, cele două personaje nou introduse în povestea Răzbunătorilor. Este clar că aceştia au parte de o provocare căreia nu prea ştiu cum să-i facă faţă, iar un anumit cadru din trailer arată grupul supereroic debusolat de rezultatele bătăliei cu aproape invincibilul Ultron.

Fără să i se dezvăluie (deocamdată) originea, Ultron declară război rasei umane, acuzând oamenii că "nu vor să se schimbe". Din dezvăluirile regizorului şi scenaristului Joss Whedon, ştim deja că robotul începe o distrugătoare ofensivă împotriva umanităţii, considerând-o o plagă pe Terra. Trailerul promite o mulţime de secvenţe de acţiune şi sugerează că membrii echipei Răzbunătorilor vor fi, rând pe rând, singuri în faţa atacurilor lui Ultron sau că se vor întoarce unii împotriva altora. Putem vedea şi armura Hulkbuster, singura în stare să-i ţină piept dezlănţuitului Hulk.

Cum ţi se pare trailerul?

Filme
Persoane