-
07:30
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
08:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
09:00
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
09:40
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
10:15
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
11:15
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali. -
11:40
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingrediente și deja obișnuitele idei simplificatoare ale bucătăresei, care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
12:15
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
13:15
Retete din toata Europa
În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană. Aceste bucate pot fi pregătite uşor şi pot îmbogăţi cartea de reţete a fiecăruia. Vor fi prezentate atât mâncăruri binecunoscute pe care oricine le-ar gusta pe parcursul călătoriilor, cât şi feluri de mâncare mai puţin cunoscute. Gerti şi Robi vor pregăti mâncăruri din ingrediente ce pot fi procurate uşor şi oriunde, demonstrându-ne totodată asemănările şi diferenţele interesante dintre gastronomiile diferitelor ţări din Europa. -
13:45
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:45
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
16:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
16:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
17:00
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
17:30
Retete din toata Europa
În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană. Aceste bucate pot fi pregătite uşor şi pot îmbogăţi cartea de reţete a fiecăruia. Vor fi prezentate atât mâncăruri binecunoscute pe care oricine le-ar gusta pe parcursul călătoriilor, cât şi feluri de mâncare mai puţin cunoscute. Gerti şi Robi vor pregăti mâncăruri din ingrediente ce pot fi procurate uşor şi oriunde, demonstrându-ne totodată asemănările şi diferenţele interesante dintre gastronomiile diferitelor ţări din Europa. -
18:00
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
18:30
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
19:30
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali. -
19:55
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingrediente și deja obișnuitele idei simplificatoare ale bucătăresei, care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
20:30
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
21:30
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
22:30
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
23:45
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
00:15
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
00:45
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
01:45
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
02:15
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
02:45
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali. -
03:10
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingrediente și deja obișnuitele idei simplificatoare ale bucătăresei, care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
03:45
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
04:20
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
05:00
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. -
05:30
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
06:00
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
06:30
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare.
vineri, 8 noiembrie
-
07:30
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
08:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
09:00
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
09:40
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
10:15
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
11:15
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali. -
11:40
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingrediente și deja obișnuitele idei simplificatoare ale bucătăresei, care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
12:15
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
13:15
Retete din toata Europa
În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană. Aceste bucate pot fi pregătite uşor şi pot îmbogăţi cartea de reţete a fiecăruia. Vor fi prezentate atât mâncăruri binecunoscute pe care oricine le-ar gusta pe parcursul călătoriilor, cât şi feluri de mâncare mai puţin cunoscute. Gerti şi Robi vor pregăti mâncăruri din ingrediente ce pot fi procurate uşor şi oriunde, demonstrându-ne totodată asemănările şi diferenţele interesante dintre gastronomiile diferitelor ţări din Europa. -
13:45
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:45
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
16:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
16:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
17:00
De la fermă în farfurie cu Pepa
Pepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă. -
17:30
Retete din toata Europa
În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană. Aceste bucate pot fi pregătite uşor şi pot îmbogăţi cartea de reţete a fiecăruia. Vor fi prezentate atât mâncăruri binecunoscute pe care oricine le-ar gusta pe parcursul călătoriilor, cât şi feluri de mâncare mai puţin cunoscute. Gerti şi Robi vor pregăti mâncăruri din ingrediente ce pot fi procurate uşor şi oriunde, demonstrându-ne totodată asemănările şi diferenţele interesante dintre gastronomiile diferitelor ţări din Europa. -
18:00
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
18:30
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
19:30
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali. -
19:55
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingrediente și deja obișnuitele idei simplificatoare ale bucătăresei, care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
20:30
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
21:30
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
22:30
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. -
23:45
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
00:15
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
00:45
Mâncare pentru suflet
În noua sa emisiune, Ainsley Harriott ne poartă într-o călătorie minunată și apetisantă prin întreaga țară, alături de bucătarii preferați ai Marii Britanii, fiind pasionat pentru produsele și bucatele locale. Ainsley și partenerul său bucătar, Joseph, pornesc în direcții diferite căutând mâncăruri grozave, povești uimitoare și oameni fantastici. În cele din urmă, în bucătăria sa costală, Ainsley creează mâncăruri uimitoare în timp ce sărbătorește puterea meselor de a aduce oamenii împreună. -
01:45
Culoare în Farfurie – Pe drumul vinului
Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivescă! Vinuri albe aromate, roze ori roșii ca sângele au tradiție pe pământul românesc, iar cei care cultivă soiurile de struguri vor să le facă știută povestea! Radu Dumitrescu revine la TV Paprika pentru a porni pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip ”boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. -
02:15
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
02:45
John Torode şi aromele Orientului Mijlociu
John Torode pornește într-o călătorie uluitoare ca să găsească cele mai bune mâncăruri ale Orientului Mijlociu. Se întâlnește cu bucătarii locali și descoperă aromele specifice ale bucătăriei țărilor din această zonă. În fiecare episod, prepară trei feluri extravagante cu ajutorul colegilor locali. -
03:10
Mary Berry - Bucate clasice
Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor și de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veți avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaștem bine, altele vor fi total necunoscute față de meniurile noastre obișnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici ușor de însușit, doar câteva ingrediente și deja obișnuitele idei simplificatoare ale bucătăresei, care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
03:45
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
04:20
Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord. -
05:00
De la fermă în farfurie cu Pepa
Pepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă. -
05:30
Un ochi pe faţă şi unul pe dos
În serialul nostru, Gerti și Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o rețetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei. -
06:00
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou. -
06:45
Cele mai bune reţete cu Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă.
Cele mai populare