luni, 1 iulie
-
07:30
Dóra Havas găteşte responsabil
Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci! -
08:00
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. El cumpără porci, e generos cu localnicii şi găteşte un festin inspirat de un preparat iubit de familie. -
08:35
Mary, maestru bucătar
Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut. -
09:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
10:00
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă. -
10:30
Silvia: Bucătăria italiană
Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare. -
11:00
David Rocco: Ca la mama acasă
De data aceasta, David Rocco invită telespectatorii în propria sa bucătărie, unde va împărtăși rețete pline de inspirație și va pregăti mâncăruri tradiționale cu familia și prietenii, pe fondul unor conversații sincere. Musafirii, care sosesc din toate părțile lumii, împărtășesc pasiunea lui David pentru mâncare și viață, astfel încât vom asista la sesiuni de gătit cu adevărat plăcute. -
11:30
Gino: Festin de Crăciun
Este Crăciunul la vila D'Acampo! Gino și familia D'Acampo se adună cu prietenii în Sardinia pentru o sărbătoare tradițională cu bucate italiene, care culminează cu un ospăț în care Gino își etalează mâncărurile preferate. În vila din Sardinia, toți membrii familiei se pregătesc pentru adunarea efervescentă de Crăciun: În pregătiri sunt implicați și Gino și soția sa, Jessica, cei trei copii ai lor, Luciano, Rocco și Mia, și cei doi câini ai lor, Oreo și Duke. Și-au îmbrăcat deja puloverele de Crăciun, iar sărbătoarea se apropie: așa că e timpul să ne apucăm de treabă! Pentru Gino, aceasta este perioada preferată a anului, când poate îmbina tradițiile italiene pe care le-a învățat în copilărie cu tradițiile englezești ale familiei sale, totul în compania celor dragi. -
12:00
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
13:00
Să Gătim Sănătos Cu Pepe
Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos! -
13:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
14:00
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. El cumpără porci, e generos cu localnicii şi găteşte un festin inspirat de un preparat iubit de familie. -
14:35
Mary, maestru bucătar
Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut. -
15:00
Hairy Bikers: În nordul Angliei
Motocicliștii înfometați au călătorit prin întreaga lume în căutarea unor mâncăruri grozave. Acum, revenind la rădăcini, pornesc într-o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei. În comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai, Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare. -
16:00
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. -
17:00
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
17:30
Dóra Havas găteşte responsabil
Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci! -
18:00
Să Gătim Sănătos Cu Pepe
Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos! -
18:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. -
19:30
David Rocco: Ca la mama acasă
De data aceasta, David Rocco invită telespectatorii în propria sa bucătărie, unde va împărtăși rețete pline de inspirație și va pregăti mâncăruri tradiționale cu familia și prietenii, pe fondul unor conversații sincere. Musafirii, care sosesc din toate părțile lumii, împărtășesc pasiunea lui David pentru mâncare și viață, astfel încât vom asista la sesiuni de gătit cu adevărat plăcute. -
20:00
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
20:30
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă. -
21:00
Silvia: Bucătăria italiană
Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare. -
21:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
22:00
Povești din grădina de bucătărie
Marcus Wareing alege să trăiască liniştit la gospodăria lui din Sussex. El cumpără porci, e generos cu localnicii şi găteşte un festin inspirat de un preparat iubit de familie. -
22:35
Mary, maestru bucătar
Gazda emisiunii este Mary Berg, favorita lumii culinare din Canada și câștigătoarea competiției de gastronomie MasterChef Canada. Indiferent că vorbim despre zile de naștere, aniversări, competiții sportive sau pur și simplu vrem să-i surprindem pe cei dragi, emisiunea oferă rețete pentru toate ocaziile. În timp ce Mary gătește, ne explică rețetele în detaliu, cu multe sugestii utile și sfaturi de reținut. -
23:00
John Torode: Ghidul Irlandei
În noua sa emisiune, popularul bucătar australian călătorește pe una dintre cele mai frumoase insule din lume și găsește un loc în care armonia perfectă dintre magia peisajului și oameni se regăsește în preparatele bogate și creative. De la fructele de mare spectaculoase din Kerry și mielul din Connemara la pub-urile victoriene din Dublin și restaurantele cu stele Michelin din Peninsula Dingle, John prezintă o țară și oameni pasionați de mâncare, a căror cultură locală este una dintre cele mai deosebite din lume. -
00:00
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. -
01:00
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă. -
01:30
Silvia: Bucătăria italiană
Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare. -
02:00
Dóra Havas găteşte responsabil
Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă această concepție de viață și sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și mici plăceri dulci! -
02:30
Și mai multă culoare în farfurie
Chef Radu Dumitrescu revine la TV Paprika într-o nouă emisiune cu totul și cu totul specială. Ce o deosebește de alte mii de emisiuni culinare? Faptul că Radu a făcut-o ”instagramabilă”, cool și super colorată! Întrebarea gazdei emisiunii a fost de ce noua generație nu este pasionată de gătit, iar răspunsul nu a întârziat să apară chiar de la cei vizați. Noua generație sunt oameni deștepți, cool și super amuzanți care văd gastronomie prin alți ochi, așadar chef Radu Dumitrescu s-a adaptat și a dat, alături de ei, ”Și mai multă culoare în farfurie”. Poftă bună! -
03:00
David Rocco: Ca la mama acasă
De data aceasta, David Rocco invită telespectatorii în propria sa bucătărie, unde va împărtăși rețete pline de inspirație și va pregăti mâncăruri tradiționale cu familia și prietenii, pe fondul unor conversații sincere. Musafirii, care sosesc din toate părțile lumii, împărtășesc pasiunea lui David pentru mâncare și viață, astfel încât vom asista la sesiuni de gătit cu adevărat plăcute. -
03:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
04:00
John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. -
05:00
Să Gătim Sănătos Cu Pepe
Peter Siska, adică Pepe, este îndrăgostit de bucătăria sănătoasă - nu este adeptul niciunei mișcări gastronomice, ci are un instinct pentru ingredientele potrivite și tehnicile culinare perfecte. Este convins că mâncarea bună nu trebuie să fie complicată: rețetele sale pot fi pregătite și acasă, iar succesul lor e garantat! Iată exemplul viu că ceea ce e gustos, este și sănătos! -
05:30
Și mai multă culoare în farfurie
Chef Radu Dumitrescu revine la TV Paprika într-o nouă emisiune cu totul și cu totul specială. Ce o deosebește de alte mii de emisiuni culinare? Faptul că Radu a făcut-o ”instagramabilă”, cool și super colorată! Întrebarea gazdei emisiunii a fost de ce noua generație nu este pasionată de gătit, iar răspunsul nu a întârziat să apară chiar de la cei vizați. Noua generație sunt oameni deștepți, cool și super amuzanți care văd gastronomie prin alți ochi, așadar chef Radu Dumitrescu s-a adaptat și a dat, alături de ei, ”Și mai multă culoare în farfurie”. Poftă bună! -
06:00
Și mai multă culoare în farfurie
Chef Radu Dumitrescu revine la TV Paprika într-o nouă emisiune cu totul și cu totul specială. Ce o deosebește de alte mii de emisiuni culinare? Faptul că Radu a făcut-o ”instagramabilă”, cool și super colorată! Întrebarea gazdei emisiunii a fost de ce noua generație nu este pasionată de gătit, iar răspunsul nu a întârziat să apară chiar de la cei vizați. Noua generație sunt oameni deștepți, cool și super amuzanți care văd gastronomie prin alți ochi, așadar chef Radu Dumitrescu s-a adaptat și a dat, alături de ei, ”Și mai multă culoare în farfurie”. Poftă bună! -
06:30
Campionatul deserturilor: Suedia
În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei.
Cele mai populare