vineri, 27 decembrie
-
07:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
07:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
09:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
10:00
Crăciunul cu regina ciocolatei
-
11:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
11:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
12:00
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
13:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
15:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
16:00
Crăciunul cu regina ciocolatei
-
17:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
17:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
18:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
19:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
19:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
20:00
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
21:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
22:00
Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate
În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. -
23:00
Delicatesele festive ale lui Justine
Sărbătoriți Crăciunul cu Justine Schofield și prietenii! În episodul special cu mult umor și voie bună, bucătarii noștri ne împărtășesc poveștile familiale și ne prepară rețete tradiționale și moderne.Sărbătoriți Crăciunul cu Justine Schofield și prietenii! -
00:00
La drum cu Gordon, Gino şi Fred
Gordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands. -
01:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
01:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
02:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
03:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
03:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
04:00
Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate
În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. -
05:00
Delicatesele festive ale lui Justine
Sărbătoriți Crăciunul cu Justine Schofield și prietenii! În episodul special cu mult umor și voie bună, bucătarii noștri ne împărtășesc poveștile familiale și ne prepară rețete tradiționale și moderne.Sărbătoriți Crăciunul cu Justine Schofield și prietenii! -
06:00
Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate
În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață.
sâmbătă, 28 decembrie
-
07:00
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. -
07:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
08:00
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. -
08:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
09:00
Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun
-
10:15
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor. -
11:30
Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate
În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. -
12:30
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. -
13:00
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
13:55
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
15:00
Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun
-
16:15
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor. -
17:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
18:00
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. -
18:30
Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. -
19:00
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
19:55
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
21:00
Jamie Găteşte Eficient
Jamie revine cu o serie de rețete, idei și trucuri ingenioase, prin care putem să eficientizăm gătitul. Regândește modalitățile folosite de el și modifică tehnica sa de gătit, ca să găsească modalitățile cele mai energetic eficiente, pentru prepararea anumitor mâncăruri. Pe lâgă acestea, mai invită și alți chefi în emisiune, care își împart cunoștințele profesionale, precum și rețetele și ideile lor economicoase. -
22:00
Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia
După ce Gino și-a condus prietenii în deșertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizita Laponia, patria lui Moș Crăciun. -
23:15
Mary Berry - Delicii de Crăciun
În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
00:30
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. -
01:25
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
02:30
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. -
03:00
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. -
03:30
Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia
După ce Gino și-a condus prietenii în deșertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizita Laponia, patria lui Moș Crăciun. -
04:45
Mary Berry - Delicii de Crăciun
În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. -
06:00
Jamie Găteşte Eficient
Jamie revine cu o serie de rețete, idei și trucuri ingenioase, prin care putem să eficientizăm gătitul. Regândește modalitățile folosite de el și modifică tehnica sa de gătit, ca să găsească modalitățile cele mai energetic eficiente, pentru prepararea anumitor mâncăruri. Pe lâgă acestea, mai invită și alți chefi în emisiune, care își împart cunoștințele profesionale, precum și rețetele și ideile lor economicoase.
Cele mai populare