marţi, 30 decembrie
-
07:00 Mese ieftine cu Jamie
-
08:00 Aventură culinară în Statele UniteNadiya Hussain vizitează America pentru a cunoaște gastronomia locală foarte diversă, în timp ce explorează modul în care mâncărurile naționale se schimbă datorită imigranților. Nadiya îi va purta pe telespectatori prin intersecțiile pline de viață ale Californiei și New Orleansului, gătind din mers și explorând totul, de la restaurantele de fast-food de pe malul mării și brutării palestiniene până la tacos și restaurantele specifice Africii de Vest.
-
09:10 La drum cu Gordon, Gino şi FredGordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands.
-
10:10 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
11:20 Doi italieni cu bun gustÎn nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.
-
12:35 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
13:10 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
13:45 Aventură culinară în Statele UniteNadiya Hussain vizitează America pentru a cunoaște gastronomia locală foarte diversă, în timp ce explorează modul în care mâncărurile naționale se schimbă datorită imigranților. Nadiya îi va purta pe telespectatori prin intersecțiile pline de viață ale Californiei și New Orleansului, gătind din mers și explorând totul, de la restaurantele de fast-food de pe malul mării și brutării palestiniene până la tacos și restaurantele specifice Africii de Vest.
-
15:00 La drum cu Gordon, Gino şi FredGordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands.
-
16:00 Mese ieftine cu Jamie
-
17:00 Mese ieftine cu Jamie
-
18:00 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
19:15 Doi italieni cu bun gustÎn nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.
-
20:30 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
21:05 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
21:40 Aventură culinară în Statele UniteNadiya Hussain vizitează America pentru a cunoaște gastronomia locală foarte diversă, în timp ce explorează modul în care mâncărurile naționale se schimbă datorită imigranților. Nadiya îi va purta pe telespectatori prin intersecțiile pline de viață ale Californiei și New Orleansului, gătind din mers și explorând totul, de la restaurantele de fast-food de pe malul mării și brutării palestiniene până la tacos și restaurantele specifice Africii de Vest.
-
22:55 La drum cu Gordon, Gino şi FredGordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands.
-
23:55 Mese ieftine cu Jamie
-
00:55 Mese ieftine cu Jamie
-
01:55 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
02:30 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
03:05 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
04:20 Doi italieni cu bun gustÎn nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.
-
05:30 Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio PassarelliIdea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria românească. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele au învățat de la bunica sau străbunica.
-
06:00 Mese ieftine cu Jamie
miercuri, 31 decembrie
-
07:00 Mese ieftine cu Jamie
-
08:00 Aventură culinară în Statele UniteNadiya Hussain vizitează America pentru a cunoaște gastronomia locală foarte diversă, în timp ce explorează modul în care mâncărurile naționale se schimbă datorită imigranților. Nadiya îi va purta pe telespectatori prin intersecțiile pline de viață ale Californiei și New Orleansului, gătind din mers și explorând totul, de la restaurantele de fast-food de pe malul mării și brutării palestiniene până la tacos și restaurantele specifice Africii de Vest.
-
09:10 La drum cu Gordon, Gino şi FredGordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands.
-
10:10 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
11:20 Doi italieni cu bun gustÎn nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.
-
12:35 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
13:10 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
13:45 Aventură culinară în Statele UniteNadiya Hussain vizitează America pentru a cunoaște gastronomia locală foarte diversă, în timp ce explorează modul în care mâncărurile naționale se schimbă datorită imigranților. Nadiya îi va purta pe telespectatori prin intersecțiile pline de viață ale Californiei și New Orleansului, gătind din mers și explorând totul, de la restaurantele de fast-food de pe malul mării și brutării palestiniene până la tacos și restaurantele specifice Africii de Vest.
-
15:00 La drum cu Gordon, Gino şi FredGordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands.
-
16:00 Mese ieftine cu Jamie
-
17:00 Mese ieftine cu Jamie
-
18:00 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
19:15 Doi italieni cu bun gustÎn nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.
-
20:30 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
21:05 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
21:40 Aventură culinară în AsiaCea mai populară câștigătoare a Bake Off, Nadiya Hussain s-a născut și a crescut în Marea Britanie, dar familia ei este din Bangladesh. În cadrul emisiunii, simpatica chef și prezentatoare ne invită într-o călătorie în Thailanda, Cambodgia și Nepal, în timp ce descoperă noi aspecte ale propriei ei identități.
-
22:55 La drum cu Gordon, Gino şi FredGordon, Gino și Fred își pregătesc bagajele, urcă în rulotă și pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzește pe telespectatori prin țara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăț special. Aventurile extraordinare sunt marcate și de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon și Fred își unesc forțele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunți deosebite pe malul mării. În Franța, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoția al călătoriei vor degusta glumele și jocurile caracteristice regiunii Highlands.
-
23:55 Mese ieftine cu Jamie
-
00:55 Mese ieftine cu Jamie
-
01:55 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
02:30 Cină fără greșeală de Mary Berry
-
03:05 Campionatul deserturilorÎn emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.
-
04:20 Doi italieni cu bun gustÎn nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.
-
05:30 Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio PassarelliIdea principală a emisiunii este de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, pe care ne-au dat weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru Antonio Passarelli va călători prin țara și va vizita diferite locații care păstrează tradiții și în ziua de azi, nu doar în istoria lor ci și în gastronomie. Lângă bucătăria românească vom cunoaște prăjiturile tradiționale a regiunilor din țară sau chiar a altor naționalități care au influențat bucătăria românească. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele au învățat de la bunica sau străbunica.
-
06:00 Mese ieftine cu Jamie
-
06:45 Cele mai bune reţete cu HughFilosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă.
Cele mai populare