marţi, 24 decembrie
-
07:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
07:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
09:00
Crăciunul cu Jamie
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută şi ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă şi el ca să prăjească ceva castane. Jamie ne dezvăluie secretul fripturilor perfecte şi ne oferă sugestii despre cum să preparăm şi să prăjim carnea de pasăre, cum putem pregăti cartofii prăjiţi perfecţi, cum să decorăm cele mai grozave salate şi cum să gătim senzaţionala plăcintă cu carne. Urmând sfaturile şi sugestiile lui Jamie, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres întotdeauna. -
10:00
Tom Kerridge: Crăciun vegetarian
Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. -
11:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
11:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
12:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
13:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
15:00
Crăciunul cu Jamie
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută şi ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă şi el ca să prăjească ceva castane. Jamie ne dezvăluie secretul fripturilor perfecte şi ne oferă sugestii despre cum să preparăm şi să prăjim carnea de pasăre, cum putem pregăti cartofii prăjiţi perfecţi, cum să decorăm cele mai grozave salate şi cum să gătim senzaţionala plăcintă cu carne. Urmând sfaturile şi sugestiile lui Jamie, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres întotdeauna. -
16:00
Tom Kerridge: Crăciun vegetarian
Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. -
17:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
17:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
18:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
19:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
19:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
20:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
21:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
22:00
Crăciun italian cu Jamie
De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. -
23:00
Nigella: Crăciun la Amsterdam
Nigella Lawson iubeşte foarte mult mâncarea festivă şi cultura Amsterdamului şi anul acesta le oferă telespectatorilor bucurie olandeză cu emisiunea ei specială. -
00:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
01:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
01:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
02:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
03:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
03:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
04:00
Crăciun italian cu Jamie
De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. -
05:00
Nigella: Crăciun la Amsterdam
Nigella Lawson iubeşte foarte mult mâncarea festivă şi cultura Amsterdamului şi anul acesta le oferă telespectatorilor bucurie olandeză cu emisiunea ei specială. -
06:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
06:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf!
miercuri, 25 decembrie
-
07:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
07:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
08:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
09:00
Crăciun italian cu Jamie
De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. -
10:00
Nigella: Crăciun la Amsterdam
Nigella Lawson iubeşte foarte mult mâncarea festivă şi cultura Amsterdamului şi anul acesta le oferă telespectatorilor bucurie olandeză cu emisiunea ei specială. -
11:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
11:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
12:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
13:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
14:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
15:00
Crăciun italian cu Jamie
De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. -
16:00
Nigella: Crăciun la Amsterdam
Nigella Lawson iubeşte foarte mult mâncarea festivă şi cultura Amsterdamului şi anul acesta le oferă telespectatorilor bucurie olandeză cu emisiunea ei specială. -
17:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
17:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
18:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
19:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
19:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
20:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
21:00
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători. -
22:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
23:00
Doar pentru carnivori: Mâncăruri de Crăciun
Adrian Richardson vă urează un Crăciun plin de carne! Va servi bucate apetisante şi spectaculoase care cu siguranţă vor fi un succes real pe masa de Crăciun. Primul fel este răcitura de gâscă cu umplutură din afine în semnul sărbătorilor. Atracţia principală oferită de Adrian este purcelul fript zemos şi coastele umplute. Resturile le va folosi pentru frittata de curcan, iar după toate acestea îşi va clăti papilele gustative cu o tărie - faimosul Bloody Bull. -
00:00
Paul Hollywood mănâncă Japonia
Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial, Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare câteva feluri de mâncare populare japoneze. -
01:00
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. -
01:30
Gino: Ca la mama acasă
Gino D'Acampo, care a învățat să facă pizza și să amestece tocănița la foc lent de la nonna Flora, pornește într-o călătorie care leagă mai multe generații ale familiei sale. Cutreieră întreaga Italia, celebrând femeile care au pus mâncare pe masă și care au modelat gastronomia țării sale natale de-a lungul secolelor. Mai întâi își vizitează orașul natal, Torre del Greco din Napoli: aici a învățat să gătească în bucătăria bunicii și a mamei sale. Alte stații ale călătoriei sale includ Florența și Bologna, unde va gusta mâncăruri locale pregătite de familiile și mamele locale. -
02:00
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. -
03:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
03:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. -
04:00
Jamie: Preparate simple de Crăciun
În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri și a bucatelor tradiționale pentru masa de Crăciun. -
05:00
Doar pentru carnivori: Mâncăruri de Crăciun
Adrian Richardson vă urează un Crăciun plin de carne! Va servi bucate apetisante şi spectaculoase care cu siguranţă vor fi un succes real pe masa de Crăciun. Primul fel este răcitura de gâscă cu umplutură din afine în semnul sărbătorilor. Atracţia principală oferită de Adrian este purcelul fript zemos şi coastele umplute. Resturile le va folosi pentru frittata de curcan, iar după toate acestea îşi va clăti papilele gustative cu o tărie - faimosul Bloody Bull. -
06:00
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! -
06:30
Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf!
Cele mai populare